Alle producten alle merken

Alle producten alle merken

Wij helpen u bij de keuze van een nieuwe computer, laptop, hard- of software en randapparatuur. Wij zijn zoals bepaalde ketens niet gebonden aan het verdelen van een bepaald gamma merken. Hierdoor kunnen wij zelf beslissen wat we aan bieden in functie van de behoefte van de klant om zo tot de beste oplossing te komen.

We bouwen ook zelf computers om zo aan de uiteenlopende eisen van de klant te kunnen voldoen. We bouwen onze computers op maat van uw wensen, zo bent u zeker dat ze bemeten zijn op uw taken en gebruiken enkel de A-merken die doorheen de jaren heen hun degelijkheid en betrouwbaarheid bewezen hebben. Toestellen die u bij ons aanschaft kunnen volledig gebruiksklaar bij u afgeleverd worden. U hoeft dus zelf niet meer de handen uit de mouwen te steken, u kan meteen aan de slag.

Door de schommelende markt en snel roterende stocks bij onze leveranciers is het moeilijk een up-to-date prijslijst te onderhouden. U kan rechtstreeks op de webshop van één van onze importeurs kijken wat we kunnen aan bieden. Wil je van een onderdeel, computer, laptop of randapparaat meer info contacteer ons, we helpen je graag verder.

Door onze jarenlange ervaring hebben wij een brede kijk op de beschikbare producten die het best passen bij de behoefte van de klant. Al te vaak gebeurt het dat een consument een product koopt dat uiteindelijk niet efficiënt, te duur of totaal niet geschikt blijkt te zijn. Als service bedrijf hoeven wij geen grote verkoopcijfers te behalen en zullen u dan ook nooit aanmoedigen om een product te kopen waar de klant niet bij gebaat is. Wat voor ons telt is dat u goed geholpen wordt, zo bekomen wij een jarenlange sterke klantenrelatie wat voor ons het belangrijkste is.

One thought on “Alle producten alle merken

Comments are closed.