Over ons

We zijn een bedrijf dat zich vooral richt op het herstellen, onderhouden en verkopen van computers, laptops, randapparaten en netwerken. Ons doel is een goede en correcte service te bieden aan particulieren, zelfstandigen en KMO’s. We trachten ernaar onze klanten zo goed mogelijk te helpen zonder hen aan te sporen onnodige kosten te maken.

Wij merken dat er momenteel bikkelharde concurrentie is bij de verkoop van hardware, maar dat er slechts weinigen ook effectief goede ondersteuning bieden als er zich een probleem voordoet. Het is uiteraard zo dat grote ketens en warenhuizen zeer lage prijzen hebben voor hardware, maar wie helpt de klant als iets niet werkt? De grote ketens en warenhuizen zullen nooit bij u thuis over de vloer komen terwijl dit een van onze belangrijkste activiteiten is.

Kortom wij weten waar een computergebruiker nood aan heeft, bovendien werken we nauw samen met andere bedrijven om u ook bij zéér specifieke problemen een passende oplossing te bieden.
Wij houden onze prijzen laag aangezien we geen grote investeringen hebben, we beschikken immer niet over een winkel, wel over een eigen atelier waar we herstellingen uitvoeren.
U kan wel steeds bij ons langskomen, u maakt best eerst een afspraak zodat wij voldoende tijd voor u kunnen vrijmaken.

Professionals die hun vak kennen, houden rekening met het budget van de klant. Wij proberen steeds om een goed evenwicht te leggen tussen de service die geboden is en de kosten die daaraan verbonden zijn. de tevredenheid van klanten en het bieden van een passende oplossing is voor ons een primaire doelstelling.